Неделя, 03 Октомври 2010 10:28   
Мерцедесът в хостинг услугите
Други - Новини

СуперХостинг.БГ – надеждният партньор по Интернет магистралите

Защо се появява статия за Интернет хостинг в сайт, посветен на Mercedes? Защото Интернет ще става все по-важен елемент от нашия успех през следващите години, без значение с какво се занимаваме, а феновете на Mercedes със сигурност спадат към хората, които държат на стила и класата. Както в света на бързите коли, високите скорости и асфалтовото покритие, така и в този на глобалната мрежа, изборът на правилната марка има голямо значение и в крайна сметка може да се окаже решаващ за преживяването и за резултатите, които ще постигнем. Затова реших да споделя своя опит от работата ни със СуперХостинг.БГ (http://www.superhosting.bg/) - компания, която през последните години набира бързо скорост в сектора на хостинг услугите, налагайки се за кратко като водещия и сигурен български доставчик, предлагащ ново поколение услуги. Споменавам ново поколение услуги, защото няма фирма на българския пазар, която да предлага, както високо качество на услугите, така и най-добрата поддръжка и перфектно отношение към клиентите си. Работата на фирмата е вашия сайт да работи и тя го прави, гарантирайки качество и сигурност.

Ако при автомобилите знаем чудесно коя емблема да търсим, то по какво можем да разпознаем качествената марка при хостинг услугите? Въпреки че това не е толкова лесно, все пак има няколко аспекта, които са показателни за професионализма на избрания от вас хостинг доставчик.

Поддръжката

Ще започнем с поддръжката, защото тя е ключова за качествените хостинг услуги и можем да кажем, че именно тя маркира границата между водещите компании в сектора и ентусиастите, които си мислят, че да предлагаш хостинг означава да конфигурираш един сървър у дома си, след което да започнеш да качваш сайтове на него. За една добра хостинг компания просто е задължително да предлага денонощна поддръжка (24 часа в денонощието,7 дни в седмицата), по възможност достъпна по различни комуникационни канали – телефон, чат, електронна поща. В това отношение СуперХостинг.БГ не само осигурява надеждна денонощна поддръжка, но и работещите в техническия отдел момчета и момичета, винаги подхождат отговорно, опитвайки се да решат проблемите на клиентите си възможно най-бързо и адекватно, дори и когато те не са свързани само със самата хостинг услуга.

Производителността

Интернет се развива с изключително бързи темпове и секторът не отстъпва по своята динамика на новостите, за които четем всеки ден при автомобилния дизайн и технологии. Ако преди пет години собствениците на сайтове са публикували предимно текстове и изображения, то днес бързото развитие на социалните мрежи, блоговете и онлайн видео услугите променят изискванията към хостинг компаниите. Неотдавна СуперХостинг.БГ обяви, че удвоява параметрите (пространство и трафик) на предлаганите от фирмата хостинг услуги, без да увеличава цените им. Тази промяна, която не е първата, осъществена от компанията през последните години, изненада приятно нейните съществуващи клиенти, много от които вече бяха достигнали пълния капацитет на използваните от тях хостинг планове. Добрите доставчици на хостинг могат да бъдат разпознати по осъществяваните от тях дългосрочни инвестиции в оборудването, което им позволяват да увеличават параметрите на своите услуги, следвайки нарастващите нужди на потребителите си и често – дори спестявайки им допълнителни разходи за по-голям хостинг капацитет.

 

Сигурност

Два са най-важните аспекти при сигурността, които засягат всеки собственик на уеб сайт: защитата на самия сайт от различни видове атаки, отказ от услуги и други заплахи, както и запазване на доверието на посетителите, чрез използване на надеждни сертификати. СуперХостинг.БГ отделя голямо внимание на сигурността, предлагайки напълно автоматизиран процес на поръчка и издаване на SSL (Secure Sockets Layer) сертификати. SSL протоколът гарантира на потребителите, че конфиденциалната информация, която въвеждат в съответния уеб сайт, не е достъпна за трети лица. Това прави СуперХостинг.БГ предпочитана хостинг компания за електронни магазини, както и други онлайн услуги, използващи лични данни.

Надеждност

В сегмента на хостинг доставчиците е пълно с фирми, които предлагат услуги, съхранявайки своите сървъри в коридора, мазето, стаичката на системния администратор или пък в помещението на секретарката. Много от тези пазарни субекти не са подготвени за основни рискове, като пожар, кражба на оборудване, спиране на тока и др. Ако искате да получите качествена хостинг услуга, изберете компания, за която това е основен бизнес и имайте предвид, че водещите играчи в сектора съхраняват своите сървъри в центрове за данни, елиминирайки по този начин почти всички съществуващи рискове. Както на пътя, така и в света на Интернет услугите, сигурността и надеждността са от критично значение, затова изборът на правилната марка може да ви спести много проблеми в перспектива.

Лесен достъп до услугите

СуперХостинг.БГ използва своя интерактивен уебсайт http://www.superhosting.bg/, за да промени изцяло представата за лесна комуникация със своите клиенти. Както поръчката на домейн или хостинг план, така и заплащането й, са изключително улеснени посредством онлайн платформата на компанията. Поддръжката, управлението на акаунти, промените в данните за собственост върху домейните, както и подновяването на услугите също се извършват интуитивно и с лекота, дори от неспециалисти.

Цялостно обслужване

Една от причините, поради която СуперХостинг.БГ успя за по-малко от 5 години да се наложи като лидер в този сегмент е, че компанията предлага на своите потребители, както качествен хостинг и домейни, така и разнообразни услуги с добавена стойност, включително виртуални и наети сървъри, SSL сертификати, изработка и популяризация на уеб сайтове, както и услуги по ползваемост. Това позволява на клиентите да получат от една компания всичко, от което се нуждаят за развитието на своя уеб сайт, а екипът от професионалисти в СуперХостинг.БГ продължава да е верен на своя стил и да добавя към портфолиото на компанията най-иновативните услуги на Интернет пазара.
 

 
porn8 cuckold humiliation porn