misterj
Модератори

Липсва
Местожителство: Велико Търново
Публикации: 8367
Автомобил: 1993 Mercedes-Benz E Class
Mercedes E250D 20V 1994
|
 |
« Отговор #40 : Ноември 17, 2011, 20:00:11 » |
|
РАЗПРОДАЖБА НА ЕДРОГАБАРИТНИ АВТОЧАСТИ -50%Разпродажба на ЕДРОГАБАРИЧНИ АВТОЧАСТИ - Брони, автостъкла, фарове, стопове, калници, капаци, радиатори, дръжки за врати, мигачи, огледала, вежди, прагове, подкалници, престилки и много други. Предлагаме на клиентите си допълнителна отстъпка от oще 50%  Това е цитат от мнението. Значи като не предлагате брони, не ги описвайте, та чак и да давате 50%. И престанете с тези линкове към сайта ви. Писах към кого да се обърнете ако искате реклама.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
martom
Потребител

Липсва
Местожителство: sofia
Публикации: 530
|
 |
« Отговор #41 : Ноември 18, 2011, 10:08:37 » |
|
Интересуват ме предни мигачи БЕЛИ за Поло 96г.хечбек.и кора за под двигателя
|
|
|
|
|
Активен
|
И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода
|
|
|
dzveraSW
Потребител

Липсва
Възраст: 37
Местожителство: Х-непостоянно
Публикации: 1008
Автомобил: 1995 Mercedes-Benz T Model
|
 |
« Отговор #42 : Ноември 18, 2011, 18:11:18 » |
|
Интересуват ме цените за: "Брони, автостъкла, фарове, стопове, калници, капаци, радиатори, дръжки за врати, мигачи, огледала, вежди, прагове, подкалници, престилки и много други." 124 комби Е класа `95 година. п.п.В Гугъл,като напишеш "Мерцедес форум" и си ТУК... 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
thedreamer
Потребител

Липсва
Публикации: 821
W202 C250TD Elegance, Automatic 1998
|
 |
« Отговор #43 : Ноември 18, 2011, 20:48:39 » |
|
РАЗПРОДАЖБА НА ЕДРОГАБАРИТНИ АВТОЧАСТИ -50%Разпродажба на ЕДРОГАБАРИЧНИ АВТОЧАСТИ - Брони, автостъкла, фарове, стопове, калници, капаци, радиатори, дръжки за врати, мигачи, огледала, вежди, прагове, подкалници, престилки и много други. Предлагаме на клиентите си допълнителна отстъпка от oще 50%  Това е цитат от мнението. Значи като не предлагате брони, не ги описвайте, та чак и да давате 50%. И престанете с тези линкове към сайта ви. Писах към кого да се обърнете ако искате реклама. - От същия град съм откъдето е магазина на Фуго (този главния предполагам - като гледам картата на сайта им), но да си призная досега не съм намерил нито една част при тях от тези които съм търсил за Мерцедеса! Все нямат това което съм търсил - а обикновено го намирам по другите магазини и фирми. Нямам нищо против тях, но човек не трябва да прекалява с рекламата след като предлага много малко неща за Мерцедес.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
misterj
Модератори

Липсва
Местожителство: Велико Търново
Публикации: 8367
Автомобил: 1993 Mercedes-Benz E Class
Mercedes E250D 20V 1994
|
 |
« Отговор #44 : Ноември 18, 2011, 20:57:58 » |
|
Имам много хубави поговорки за бързата работа.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
fugo
|
 |
« Отговор #45 : Ноември 20, 2011, 18:35:32 » |
|
Колеги мойте уважения, но в раздел "РАЗПРОДАЖБИ" е описано всичко, което е на разпродажба. Частите са много и честно казано, не съм погледнал дали е останало нещо за мерцедес. Файловете се актуализират постоянно.
В по-горният ми пост пуснах ПРОМОЦИЯ НА КЛАПАНИ, защото имаме останали клапани на промоция за вашите мерцедеси.
Ако смятате, че ПРОМОЦИЯТА И РАЗПРОДАЖБАТА не ви устройва - МОЖЕ ДА ИЗТРИЕТЕ ПОСТОВЕТЕ МИ.
Ще уважим всяко едно ваше мнение.
Поздрави, от Екипа на Фуго ООД !
П.П. До колегата, който не е успял да намери части за своя мерцедес в нашия магазин в гр.Ямбол. Искам да кажа, че факторите за това може да са много. Ако желаете може да ми напишете какво сте търсили на Л.С. и да проверя дали все още може да се намери в нашите магазини.
С уважение, Тодор Кондов региоанален мениджър
|
|
|
|
|
Активен
|
Фуго ООД - директен внос на автоелектроника,алтернатори,стартери,резервни части за тях, компресори, дизелова апаратура! www.fugo.bg
|
|
|
СЕРСЕМИНА
Модератори

Липсва
Местожителство: Пловдив-Асеновград..
Публикации: 4811
W 124-250td,W163-ML 400,W 163-ML 270
|
 |
« Отговор #46 : Януари 29, 2012, 00:36:30 » |
|
 Изглежда съм избързал с радостта след смяната на о-пръстените! Пак прокапа - пак от същото място - по капка на няколко минути, но не мога да трая такова нещо! И какво се оказа - че съм купил о-пръстенчето от въпросния магазин Фуго ( без да знам че е този магазин) на цена от 5 лв ( при условие че видях че струва по малко от едно евро в Европа), освен това пръстенчето се оказа че не е това което трябва да бъде за това място - горивоподкачващата помпа! Номера на о-пръстена там е съвсем друг! Спомням си че този магазин Фуго се опитваше да прави реклама във този форум, затова ще кажа следното - Хора, не купувайте от магазин Фуго - Ямбол, защото там ви продават на безбожни цени неща които при това не отговарят на истинската част ! Вижте рекламата на този магазин в тази тема - не купувайте от него! http://mercedes-bulgaria.com/forum/magazini/magazini-v-kojto-pazaruvame-s-otstpki/msg110959/#msg110959Като се усъмних във цените им, някаква дърта лелка взе да ми изнася лекция че след като съм си купил мерцедес значи трябва да очаквам най-високите цени на частите. Отидох във следващия магазин и там същото пръстенче струваше 3 лв . Маркучето което във Фуго се опитаха да ми продадат за 23 лв, струваше 17 и нещо във другия магазин! Повече крака ми няма да стъпи в калпавото Фуго! Чашата за мен съвсем преля след като пича който продаваше в един друг магазин от известна верига ми се усмихна и каза - ами така е приятелю - кой както успее да те прекара.  Той ми каза къде да намеря същите размери пръстенчета за по-малко от 1 лев, но аз не го послушах....  Дори имаше наглостта да ми иска капаро (лелката от Фугото) - за няколко гумени маркучета и о-пръстенчето, иначе нямало да поръчат частите! Добре че взех само пръстенчето!
|
|
|
|
|
Активен
|
 Всеки може да напикае пода.Бъди пич- осери тавана... 
|
|
|
nnikolow_n
Потребител

Липсва
Местожителство: Русе
Публикации: 207
W210 Е200
|
 |
« Отговор #47 : Януари 29, 2012, 10:11:04 » |
|
.....
С уважение, Тодор Кондов региоанален мениджър
Това за мениджъра май не си го прочел, колега thedreamer  !
|
|
|
|
|
Активен
|
Тугедъ Петко уит дъ мен. 
|
|
|
thedreamer
Потребител

Липсва
|
 |
« Отговор #48 : Март 08, 2012, 00:51:58 » |
|
Не знам дали в тази тема е правилно да напиша това, но ми се иска да кажа от коя фирма съм много доволен напоследък от частите,цените и обслужването - www.autoplus.bg Знам че има много фирми (сигурно и по-добри), но за град като Ямбол досега намирам всичко при тях и то на добри цени! На някои от частите видях че пише дори че вносител е същата фирма - Autoplus .  За сравнение ще кажа че бях поръчал една част от известен онлайн магазин за авточасти - всичко изглеждаше много добре - ниска цена, частта изглеждаше същата на външен вид като оригинала - но когато я получих и тръгнах да я слагам установих че има разминаване в размера от около 1, 2 мм които обаче се оказаха фатални и тайванската авточаст по никакъв начин не можа да стане - и досега си стои в кутийката. Китайски (тайвански) боклук както са казали хората! (а за о-пръстенчетата за които съм писал в предишните си коментари - намерих ги за по 24 стотинки всяко! и купих 10 броя които общо излизат наполовина по-евтини от това за пръстенче което Фуго ми продадоха за 5,00 лв ! - не е от магазин за авточасти, но е от голяма БГ фирма която се занимава с производство на всякакви гумени пръстени, уплътнения и т.н. - и дори правят всичко по поръчка ако случайно го нямат в наличност - а имаха доста голяма наличност на всякакви о-пръстени и казаха че много хора пазаруват от тях за всякакви марки автомобили! Имаха всякакви размери пръстенчета - дори ги сравних с оригиналното на Мерцедес свалено от моята кола - аз лично не видях разлика между двете! Още като влязох в магазина човека ми извади кутия със всякакви размери о-пръстени - имаше и такива с точния размер за Мерцедес, а и човека каза че ако случайно има проблем - веднага ги сменя, или пък веднага могат да направят пръстени по зададени размери от клиента! Дори ми каза че най-добре било да измеря частта на колата за която е предназначен пръстена и взе да ми обяснява как дори няколко стотни от милиметъра имали значение.) В момента не се сещам за името на фирмата - казаха ми просто къде е магазина и отидох там без да гледам какво пише на него, но ако някой се интересува ще отида утре и ще му кажа коя е фирмата.
|
|
|
|
« Последна редакция: Март 08, 2012, 01:13:51 от thedreamer »
|
Активен
|
|
|
|
thedreamer
Потребител

Липсва
|
 |
« Отговор #49 : Март 08, 2012, 01:35:49 » |
|
Интересното е кой ми каза за тази фирма и магазина и - приятел който има магазинче за авточасти. :  :
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Acho
Потребител

Липсва
Местожителство: Варна
Публикации: 915
W210 E220 Diesel Elegance
|
 |
« Отговор #50 : Март 08, 2012, 09:40:55 » |
|
Евалла им за хубавата стока, която произвеждат и продават на никакви пари. Явно са професионалисти. Няма да е лошо да знаем коя фирма са, и да ги потърсим и ползваме при нужда. А като гледам, често се налагат такива смени на уплътнителни О-рингове и подобни гумички, все пак те не са вечни. А и работят в условия на температурно, и химическо въздействие от горива и масла.
А пък твоя приятел - търговеца, ти е казал за тази фирма, защото и той сигурно работи с тях, и пазари от там О-рингове за магазина си (че и на дилърски цени), но после едва ли ги продава пак по 24 стотинки де. Но всеки си знае ценообразуването.
|
|
|
|
|
Активен
|
Шофьорски стаж - ами не знам точно колко е. От 20 Май 1981 година -> категория "M". От 10 Април 1984 година -> категории "A,B,C,T".
|
|
|
thedreamer
Потребител

Липсва
|
 |
« Отговор #51 : Март 08, 2012, 13:04:45 » |
|
Acho, както казах не погледнах какво пише на магазина , а и не е близо до нас, когато отида пак до там ще видя как се казва фирмата. Иначе преди малко написах в гугъл - о-пръстени производител - и се оказа че има доста български фирми които произвеждат о-пръстени, дори за една ми излиза на картата в гугъл че има магазин близо до мястото където се намира магазина за който говоря (излиза като се прибави името на града), но докато не отида пак на място - не мога да съм сигурен дали е същата фирма...
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
thedreamer
Потребител

Липсва
|
 |
« Отговор #52 : Март 08, 2012, 14:11:40 » |
|
Почти съм сигурен че магазина трябва да е този - http://www.micromaxtrade.com/prod.php?lng=bg&cat=3&subcat=2 , поне адреса за Ямбол е даден на същата улица! А ако е вярно това което пише че о-пръстените са от хубавия материал витон, това е много добре (колегата Faca беше казал да търся пръстени от този материал, а после видях че и в английските форуми на Мерцедес го препоръчват) , ! Сори ако пооспамих темата, ако модераторите преценят да ми изтрият или преместят коментарите.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Acho
Потребител

Липсва
|
 |
« Отговор #53 : Март 08, 2012, 15:15:14 » |
|
Тъкмо те ще са. Тук съм виждал една тяхна служебна русенска кола с надписи - "Индустриални уплътнения МикромаксТрейд". Явно снабдяват индустриални и авто-магазини със стока.
|
|
|
|
|
Активен
|
Шофьорски стаж - ами не знам точно колко е. От 20 Май 1981 година -> категория "M". От 10 Април 1984 година -> категории "A,B,C,T".
|
|
|
|
LOCARD
|
 |
« Отговор #54 : Март 09, 2012, 09:53:34 » |
|
От "Микромакс" сме пазарували за служебни и за лични цели, до сега не съм чул някой да се оплаква от "О" пръстените им, имат огромен избор! :  :
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Sharky
Потребител

Липсва
Публикации: 957
C124 300се with MegaSquirt V2.2
|
 |
« Отговор #55 : Март 23, 2012, 19:51:37 » |
|
А в Моя квартал Ауто+ са магазина с най-малоумен персонал,5 пъти съм ходил там и всеки път бера нерви,не престават да ме учудват с тяхната неверооятна глупост и уникалния начин да си търсят частите.последно 3ма от служителите там ме убеждаваха ,че нямало такива датчици за температурата на водата каквито търся на фирма Фае,оказа се ,че има и то в 3 каталога дебели по 3 пръста но това го постигнах вече в друг магазин,че там не ми издържаха нервите вече. 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Acho
Потребител

Липсва
|
 |
« Отговор #56 : Март 23, 2012, 20:34:05 » |
|
Нали по-нагоре говорихме за "МИКРОМАКС ТРЕЙД". Хората с уплътненията и всякакви лепила и химии. Дето аз мислех, че е русенска фирма, и че съм им виждал паркирана служебната кола. А вчера като минавах оттам, как се загледах в магазина, точно където е паркирана служебната кола. И гледам една грамадна реклама - "МИКРОМАКС ТРЕЙД". Всеки ден минавам оттам, съвсем близо е до работата ми, и всеки ден наобед оттам минавам, за да си купя нещо да хапна. Ама досега как не съм ги забелязал, не знам. Грамаден магазин, направо склад, зареден ОТ-ДО. Хората безкрайно вежливи и усмихнати. Нали съм сладкодумен, разправих им аз набързо тука във форума дето ги споменахме, и колко са доволни хората от стоката им. На тях им стана много приятно, че са известни и че клиентите са оставали доволни от техните продукти и отношението. И те ми разказаха, че не са русенска фирма, ами са си баш варненска, тука им бил производствения цех. А в Русе имали пласмент, търговска част и склад. Собственика пък се оказа, че е съученик от Механо техникума, ама по-голям от мене. Представители са на доста западни производители на индустриални уплътнения и различни химикали, силикони, специализирани лепила, манометри и много други технически неща. Професионалисти са отвсякъде. Ако ми позволят модераторите на форума, ще сложа пак линка към официалния им сайт: http://www.micromaxtrade.com/Пожелавам на всички колеги хубава вечер, дано тази информация е полезна все пак.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
martom
Потребител

Липсва
Местожителство: sofia
Публикации: 530
|
 |
« Отговор #57 : Май 14, 2012, 08:36:23 » |
|
От скоро имам отстъпка около 25-27% от фирма ТЕХ–КО.Предлагат доста качествени марки.Ако някой има нужда да казва http://www.tech-co.bg/
|
|
|
|
|
Активен
|
И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода
|
|
|
|