|
dinko81
|
 |
« : Ноември 01, 2011, 21:12:03 » |
|
колеги кажете има ли настроика на фаровете за къси светлини,много долу светят?че на голфа ми светиха по силно.и на какъв режим да се карат на автомат. или....
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Deodriver
Потребител

Липсва
Местожителство: Смолян
Публикации: 558
Mercedes C220d 96г. Mercedes 308D 90г и 1317
|
 |
« Отговор #1 : Ноември 01, 2011, 21:46:52 » |
|
Трябва да имаш врътка за регулиране до врътката на фаровете.Ако не отивай в БС да ти ги регулират 
|
|
|
|
|
Активен
|
Mercedes LifeStyle
|
|
|
|
dinko81
|
 |
« Отговор #2 : Ноември 02, 2011, 20:59:30 » |
|
нямам такова нещо за вдигане и сваляне + за голфчето хаха.уж е с някаква интелигентна система а свети на делеч колкото на жигула. късите.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
МОРСКИ!
|
 |
« Отговор #3 : Ноември 03, 2011, 03:27:34 » |
|
Колега, с биксенон ли си? Питам, защото ако си, би трябвало сами да се регулират. Ако въпреки това все още ти се струват много разместени бих посетил сервиз да видят системата за регулация (компютъра) дали е в ред, както и окачването. Иначе ръчната регулация се прави от два малко отвора на около педя от фаровете, като отвориш капака ще ги видиш отгоре в двата края на пластмасовата кора: 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
dinko81
|
 |
« Отговор #4 : Ноември 04, 2011, 17:51:34 » |
|
с биксенон съм,ама ми го оправиха в балкан стар,че не се издържаше вечер.сега даже ми присвяткат като съм на къси,недостатък е че се вдигнаха и дългите и светя и на самолетите пътя.иначе джипката е супер.само газ и мацки
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
МОРСКИ!
|
 |
« Отговор #5 : Ноември 04, 2011, 21:26:14 » |
|
Е, сега знаеш от къде да регулираш сам  Иначе браво за джипката, супер е! Сложи някоя снимка да й се порадваме 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
Deodriver
Потребител

Липсва
Местожителство: Смолян
Публикации: 558
Mercedes C220d 96г. Mercedes 308D 90г и 1317
|
 |
« Отговор #6 : Ноември 05, 2011, 19:05:10 » |
|
с биксенон съм,ама ми го оправиха в балкан стар,че не се издържаше вечер.сега даже ми присвяткат като съм на къси,недостатък е че се вдигнаха и дългите и светя и на самолетите пътя.иначе джипката е супер.само газ и мацки
Te тогава са се престарали 
|
|
|
|
|
Активен
|
Mercedes LifeStyle
|
|
|
|
dinko81
|
 |
« Отговор #7 : Ноември 05, 2011, 20:02:16 » |
|
а някои да ми обясни агилити контрола какво представлява?и мога ли по време на движение да превключвам режимите на работа/спортен-икономичен и обратно/ или трябва колата да е в покои?а и друго кажете някоя техника за съхранение на музика че няма усб изход или карта памет на аудио 20,че с тея дискове на мп3 си е смотана работа?и снимки незнам как да кача тук
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
МОРСКИ!
|
 |
« Отговор #8 : Ноември 11, 2011, 04:48:52 » |
|
- Agility Control - най-просто казано, окачването се променя според пътната настилка - на пресечен терен и/или при бавни скорости е по-меко, а при по-спортно каране (разбирай по-бързо) и/или по завои окачването са "втвърдява". В допълнение, сервото е засилено (лесно се върти) при бавно кормуване (примерно при паркиране), а при по-високи скорости е по-твърдо (стабилно). - Можеш да превключваш в движение скоростните режими, покоя не е задължителен, единствено се старая да не натискам бутона точно докато автоматика сменя скорости - паметта е най-доброто решение, един път като го имаш, оценяш какво богатство е. Но ако го нямаш, презаписваеми дискове, или най-добре iPod/iPhone? - за качване на снимки има тема - или прикачваш направо във форума или качваш на безплатен сървър като imageshack.org и слагаш линковете тук.
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
dinko81
|
 |
« Отговор #9 : Ноември 11, 2011, 18:42:17 » |
|
къде се ръга аипода в системата?днес засякох джипката изгори ми 6.4 литра /100 км при средна скорост 90 км,голф 5 имам пак дизел гори толкова само че е 105 к.с
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
МОРСКИ!
|
 |
« Отговор #10 : Ноември 11, 2011, 19:19:30 » |
|
В жабката е интеграцията (ако я имаш).
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
dinko81
|
 |
« Отговор #11 : Ноември 12, 2011, 10:41:08 » |
|
в жабката има само 12 волта изход като на запалката.кофти
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
dinko81
|
 |
« Отговор #12 : Ноември 12, 2011, 10:42:27 » |
|
и дали ще върви зимата с тея гуми от спорт пакета,уж викат че всесезонни ама такава гума няма маи,не ми се дават 3 бона за гуми
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
Mercedes форум