-------- -----огледи на коли
Страници: [1]   Надолу
Разпечатай
Автор Тема: А180 CDI W169 проблем с оборотите  (Прочетена 241 пъти)
achko
Участник
Липсва Липсва

Публикации: 6

« : Януари 21, 2012, 21:45:08 »

Здравейте,
имам странен проблем с черупката и моля за вашето съдействие, ако някой се е сблъсквал с подобен проблем. Колата е А 180 дизел 2006г. От онзи ден прави странен проблем. Когато е загряла от време на време ( в близките дни го прави 2 пъти) оборотомерът почва да играе от 1000 до 500 оборота и мотора аха да загасне и се свестява. Когато я форсирам до край няколко пъти моторът заспива на нормални обороти все едно нищо не е било. Също така ако я изгася и запаля отново моторът си заработва перфектно. Другото странно нещо е, че докато карам извън градско моторът изведнъж губи мощност и повече от 3000 оборота не иска да мръдне, дори да изключа от скорост и да я форсирам в движение пак не мърда от 3000 оборота. Гася мотора, паля пак и колата литва и си заработва супер.
Аз си мисля за две неща- дебитомер,но някак си нищо не светва по таблото да каже че има проблем или датчик за налягането в рейката, но и това не ми се връзва.
Моля Ви, ако някой има идея, какво може да е или поне сервиз, където могат да ми помогнат нека да ме насочи. Благодаря.

Активен
СЕРСЕМИНА
Модератори
Липсва Липсва

Възраст: 33
Местожителство: Пловдив-Асеновград..
Публикации: 4811

W 124-250td,W163-ML 400,W 163-ML 270

« Отговор #1 : Януари 21, 2012, 21:52:19 »

Добре дошъл колега.Гледам че си от Каспичан(Напиши от къде си icon_wink), ама има един хубав сервиз в село Куртово Конаре(до Пловдив е)...Защо не идеш там, да го закачиш на Стардиагнозата да видим какво ще покаже.Така като чета май ти влиза в авариен режим. hmmГоривен филтър сменял ли си скоро?
Активен

Всеки може да напикае пода.Бъди пич- осери тавана...
achko
Участник
Липсва Липсва

« Отговор #2 : Януари 21, 2012, 22:23:36 »

Ах да извинявам се от София съм ) Каспичан е близо... cool2 Да на авариен режим мяза цялата работа, но нищо не свети. Лексусът ми като влизаше в авариен режим светеше, като коледна елха... Почвам да си мисля АГР-ът да не се е напълнил с мизерия. Ако знаех къде е бих го свалил да го почистя.  Ох колко е  зле да смениш колата...
Активен
achko
Участник
Липсва Липсва

« Отговор #3 : Февруари 18, 2012, 22:34:22 »

За хората, които имат подобни проблеми да обясня, че се дължат на дроселовата клапа, която при мен беше ужасно задръстена. След като я свалихме и я почистихме, моторът заспа. Само 20лв беше ремонтът ))

Активен
itomov
Участник
Липсва Липсва

Възраст: 34
Местожителство: Пловдив
Публикации: 35

« Отговор #4 : Февруари 21, 2012, 21:16:22 »

Здравейте колеги, извинявам се че се вмъквам в темата на колегата, но той си е решил проблема май. Искам да попитам това със сервиза в Куртово Конаре наистина ли е или беще шега? Просто се интересувам от място където има Стар диагноза и човек, който да ми обърне малко внимание, а Куртово ми е много удобно. Поздрави
Активен
СЕРСЕМИНА
Модератори
Липсва Липсва

Възраст: 33
Местожителство: Пловдив-Асеновград..
Публикации: 4811

W 124-250td,W163-ML 400,W 163-ML 270

« Отговор #5 : Февруари 21, 2012, 21:20:50 »

Бъзик беше това за Куртово конаре biggrin.Ако обаче имаш път към Стара Загора-там има човек със Стар диагноза.
Активен

Всеки може да напикае пода.Бъди пич- осери тавана...
itomov
Участник
Липсва Липсва

Възраст: 34
Местожителство: Пловдив
Публикации: 35

« Отговор #6 : Февруари 21, 2012, 21:35:18 »

Така си и помислих, ама нема лошо да попитам. Добре кажете ми човек в Пловдив, който може да ми свърши работа за една диагностика със Стар диагноза. Бях в Балкан Стар Пловдив, но не съм доволен, говореха ми малко врели некипели, без диагноза искаха да свалят скорости, но да не изпадам в подробности.
Активен
Mercedes форум

Активен
Страници: [1]   Нагоре
Разпечатай
Отиди на:  

Ровър Rover Магазини Сервизи Части Купува Продава |