-------- -----огледи на коли
Страници: [1]   Надолу
Разпечатай
Автор Тема: Проблем с А 160  (Прочетена 413 пъти)
mitaka1
Участник
Липсва Липсва

Публикации: 2

« : Декември 31, 2011, 11:48:37 »

Здравейте! Имам  А 160 - 99г. бензин, и имам следния проблем, колата пали нормално, караш нормално като в един момент колкото и да натискаш педала на газта колата спира все едно, след това и тръгването е трудно, все едно гуми мощност.... много странно, какъв може да е проблема? Благодаря предварително!
Активен
speka
Участник
Липсва Липсва

Местожителство: Горна оряховица
Публикации: 9
мерцедес А160

« Отговор #1 : Декември 31, 2011, 15:55:01 »

Здравейте! Имам  А 160 - 99г. бензин, и имам следния проблем, колата пали нормално, караш нормално като в един момент колкото и да натискаш педала на газта колата спира все едно, след това и тръгването е трудно, все едно гуми мощност.... много странно, какъв може да е проблема? Благодаря предварително!
и като стане така не се ли оправяпо някакъв начин примерно като я угасиш и да  я запалиш ?като си примерно на 2 ра предавка и подадеш рязко газ реагира  ли  колата веднага или забива  и глъхне ?Държи ли равномерни обороти като е добре ?
Активен
mitaka1
Участник
Липсва Липсва

Публикации: 2

« Отговор #2 : Декември 31, 2011, 16:43:39 »

На моменти е просто колкото и да натискаш педала на газта просто все едно е извън работен режим. Когато работи нормално и оборотите са си добри вс е ок, но все едно се мъчи като цяло
Активен
steelman
Участник
Липсва Липсва

Публикации: 9

« Отговор #3 : Януари 04, 2012, 19:43:00 »

Сигурно ти се включва ASR.
Активен
Mercedes форум

Активен
Страници: [1]   Нагоре
Разпечатай