-------- -----огледи на коли
Страници: [1]   Надолу
Разпечатай
Автор Тема: Аирматик на S320 W220 - проблем, моля за насоки.  (Прочетена 254 пъти)
rapid_1
Потребител
Липсва Липсва

Публикации: 188

« : Януари 31, 2012, 08:18:47 »

Здравейте, първо искам да кажа, че колата я карам от повече от година. В неделя, връщайки се от вилата за първи път ми изписа на таблото" Airmatic - visit workshop, и след няколко минути - ОПА: червен надпис придружен със звуков сигнал: Airmatiic - Stop, car too low. Спрях колата, слизам и какво да видя - паднала толкова ниско, че предните гуми, ако ги завъртиш ще упрат в калниците. Изгасих колата, запалих я отново, но без резултат. И понеже трябваше а се прибера в София, реших да откача акумулатора за няколко минути. След закачането му, запалих, този надпис остана за около 15 секунди, компресотър заработи и колата си зае нормалната стойка. Предупредителните надписи изчезнаха и се прибрах в София без проблем. Направи ми впечатление, че докато стоеше червения надпис да спра колата и пробвах да я вдигна от бутона на таблото, със загасяне и пускане на двигателя отново - компресорът не се задействаше. След откачането на акумулатора компресора заработи и вс е ок. ...но за 2-3 дена няколко пъти ми излиза надписа за "visit workshop" Какво трябва да направя или насочетеме за свястна диагностика при изпитани майстори (моля не в БалканСтар). Благодаря предварително.
Активен
niknd
Потребител
Липсва Липсва

Местожителство: Стара Загора
Публикации: 634
S400cdi

« Отговор #1 : Януари 31, 2012, 18:40:32 »

първо смени релето на компресора
отпред в дясно кутията с бушоните
второто отпред на зад черно на цвят
и щом колата толкова настоятелно те
моли да я заведеш на диагностика
вземи че я уважи
Активен
rapid_1
Потребител
Липсва Липсва

« Отговор #2 : Февруари 01, 2012, 07:34:39 »

първо смени релето на компресора
отпред в дясно кутията с бушоните
второто отпред на зад черно на цвят
и щом колата толкова настоятелно те
моли да я заведеш на диагностика
вземи че я уважи

Благодаря за отговора.
Релето е сменено преди 5000 км заедно с филтъра.
Колата ще заведа на диагностика, но къде? Дайте препоръки за добра диагностика.
Активен
nkm67
Участник
Липсва Липсва

Публикации: 23

« Отговор #3 : Февруари 07, 2012, 21:52:31 »

Аз имам S500 W 220. ходя при един майстор , който ми поддържа колата.Доволен съм , има стар диагностик .
Ако все още проявяваш интерес кажи...Ще ти дам координатите...
Активен
rapid_1
Потребител
Липсва Липсва

« Отговор #4 : Февруари 09, 2012, 08:51:26 »

Аз имам S500 W 220. ходя при един майстор , който ми поддържа колата.Доволен съм , има стар диагностик .
Ако все още проявяваш интерес кажи...Ще ти дам координатите...
Направих стар диагностика по препоръка от този форум в един сервиз преди Бусманци, след моста на реката по посока Бусманци в ляво. Много останах доволен, човека обяснява и чете всичко. ...нооо аз имам дав предни амортисьора за смяна. Сга споделете мнения за рециклираните и ми дайте контакти и препоръки ако имате такива и сте доволни. Мерси
Активен
Mercedes форум

Активен
Страници: [1]   Нагоре
Разпечатай
Отиди на:  

Ровър Rover Магазини Сервизи Части Купува Продава |