-------- -----
Страници: [1]   Надолу
Разпечатай
Автор Тема: "Продавам парктроник датчици за S-class W220".  (Прочетена 460 пъти)
la_furia
Участник
Липсва Липсва

Местожителство: София
Публикации: 9

« : Октомври 30, 2011, 10:44:46 »

Продавам или заменям с доплащане аз предлагам лайсни с парктроници,търся лайсни без парктроници че ми писна да ми се оглеждат да ми ги дърпат.60лева на датчик и по 10 лева на лайсна с никела общо комплекта 630лв при бартер с лайсните без парктроник 560лв.По късно ще кача снимки и още инфо.
« Последна редакция: Февруари 02, 2012, 21:18:51 от СЕРСЕМИНА » Активен
vaioo
Потребител
Липсва Липсва

Възраст: 28
Публикации: 957

S202 250TD

« Отговор #1 : Октомври 30, 2011, 19:43:49 »

Земи ги залепи с каноконлит, па да видим как ще ги свалят мама им дееба крадлива:ninja:
Активен
la_furia
Участник
Липсва Липсва

« Отговор #2 : Ноември 04, 2011, 19:28:49 »

Земи ги залепи с каноконлит, па да видим как ще ги свалят мама им дееба крадлива:ninja:

И на огледалата винчетата правих да не могат да ми ги свалят и лайсните с силикон и ги лепих смених местото на колата на место с камери решат ли дърпат дори да не ти ги свалят само ти съсипват колата за това някой ако ги иска до края на тая седмица ги давам на 450 лева и да ми се махат от главата.
Активен
la_furia
Участник
Липсва Липсва

« Отговор #3 : Февруари 03, 2012, 14:25:59 »

Пращам по куриер при интерес най-добре на тел. 0876177447 защото нямам много време да проверявам форума.
Активен
master
Участник
Липсва Липсва

Публикации: 23

« Отговор #4 : Април 29, 2012, 00:06:25 »

Колега направи като мен консултирах се с един човек и той ме посъветва да ги залепя. Аз не го възприех първоначално, но в последствие се реших като превантивна мярка срещу евентуална кражба.
Свалих всички лайсни с парктрониците почистих ги, както тях, така и бронята. И ги намазах с основа подобна грунда, която да прави по-добър контакт с лепилото. Търсейки всякакви лепила накрая ме снабдиха с лепило, което принципно е за метал и е много здраво. Беше черно като катран намазах лайсните и броните и ги закрепих. На другият ден се опитах да ги помръдна, но без успех. Идеята е следната да не може да се свали лайсната и дори да се напъва да се отчупи парче или огъне фатално , за да може да се признае като опит за кражба от застрахователите, които не изплащат липси.
Активен
mitko777
Потребител
Липсва Липсва

Възраст: 112
Публикации: 393

Много лош W140

« Отговор #5 : Април 29, 2012, 14:48:55 »

И последния възможен вариант е да си оставяте колите на охраняеми паркинги. Тогава нито ще ви се налага да лепите,трошите или каквито и да било упражнения
Активен

Какво е по хубаво от един Мерцедес ?

Още един Мерцедес.
vaioo
Потребител
Липсва Липсва

Възраст: 28
Публикации: 957

S202 250TD

« Отговор #6 : Април 29, 2012, 16:26:29 »

Да ама като излезнеш някъде пак може да ти ги дръпнат-на мене ми откраднаха огледалолото пред офиса, посред бял ден между 12 и 4 и то на що годе оживено място ninja
« Последна редакция: Април 29, 2012, 16:33:18 от vaioo » Активен
Mercedes форум

Активен
Страници: [1]   Нагоре
Разпечатай
Отиди на:  

Ровър Rover Магазини Сервизи Части Купува Продава |