-------- -----
Страници: 1 2 3 [4]   Надолу
Разпечатай
Автор Тема: W 220 Въздушно окачване AIRMATIC  (Прочетена 11076 пъти)
che
Участник
Липсва Липсва

Публикации: 19

« Отговор #60 : Юли 31, 2010, 23:27:55 »

Че защо си го сменил колега, то стария като нов! kill
Активен
Потребител
Липсва Липсва

Местожителство: София
Публикации: 2287

Mercedes W220 S500L

« Отговор #61 : Август 01, 2010, 00:10:40 »

Че защо си го сменил колега, то стария като нов! kill

Защото се сменя по принцип всяка година а моя беше станал на камък и вътре дрънкаше, беше се извадил от пластмасата тъй че нищо не е филтрирал.
Активен
nkm67
Участник
Липсва Липсва

Публикации: 23

« Отговор #62 : Ноември 15, 2011, 10:45:43 »

Понеже видях , че се обсъжда темата за амортисьрите от "Arnott",искам да споделя и моя опит.
Купих S500 4матик , втора ръка от Балкан стар.Много съм доволен, страшен автомобил.Естествено както ме предупредиха , проблема е ерматика и естествено с тези пътища след няколко месеца - ремонт на амортисьори.Закупих 2 бр. предни амортисьри от горепосочената фирма от германия/иначе фирмата е американска/.Амортисьрите са рециклирани с 2 години гаранция.Изключително точна доставка , никакъв проблем.Малко след като  смених амортисьорите , даде грешка в предния десен , окачването се  втвърдяваше , все едно карам лагерница.Направих снимна на грешката / от стар диагнозис/ и я изпратих на немците .След 7 дни имах нов амортисьор и молба да върна стария.Какво да кажа , супер точни , супер съм доволен.До момента нямам никакъв друг проблем с амортисьорите.
Активен
Потребител
Липсва Липсва

Mercedes W220 S500L

« Отговор #63 : Ноември 15, 2011, 14:54:07 »

Понеже видях , че се обсъжда темата за амортисьрите от "Arnott",искам да споделя и моя опит.
Купих S500 4матик , втора ръка от Балкан стар.Много съм доволен, страшен автомобил.Естествено както ме предупредиха , проблема е ерматика и естествено с тези пътища след няколко месеца - ремонт на амортисьори.Закупих 2 бр. предни амортисьри от горепосочената фирма от германия/иначе фирмата е американска/.Амортисьрите са рециклирани с 2 години гаранция.Изключително точна доставка , никакъв проблем.Малко след като  смених амортисьорите , даде грешка в предния десен , окачването се  втвърдяваше , все едно карам лагерница.Направих снимна на грешката / от стар диагнозис/ и я изпратих на немците .След 7 дни имах нов амортисьор и молба да върна стария.Какво да кажа , супер точни , супер съм доволен.До момента нямам никакъв друг проблем с амортисьорите.

Колко излиза цената на доставката от Германия до БГ, сигурно е по евтино от колкото ако се поръчат от америка ?
Активен
nkm67
Участник
Липсва Липсва

« Отговор #64 : Ноември 15, 2011, 23:31:29 »

Доставката си е направо без пари от Германия -беше ок.20-30 евро на бройка...Немците я калкулират и я казват...Проблема е . че искат да изпратиш сменените амортисьори , а от Бг до Германия цената е 100 Евро..Като ги изпратиш , ти връщат 100 Евро на амортисьор.Аз не ги изпратих , защото не си заслужава...
Активен
vdo
Участник
Липсва Липсва

Публикации: 6

« Отговор #65 : Февруари 18, 2012, 18:11:39 »

Колеги разгледах темата и изкам да добавя, че ние от три години се занимаваме с въздушно окачване и мога да кажа че вече сме им хванали цаката в отношение на качество гаранция и цена. ако имате вапроси, с одуволствие ще ви помогна ако имате желание ни разгледаите

Следващата реклама ще ти е последна!!!

« Последна редакция: Февруари 18, 2012, 22:04:49 от СЕРСЕМИНА » Активен
tiger boy
Участник
Липсва Липсва

Публикации: 18

« Отговор #66 : Февруари 25, 2012, 17:07:39 »

Мерси за правилните съвети,ще внимавам инъче за окачването вози страхотно
Активен

nkm67
Участник
Липсва Липсва

« Отговор #67 : Април 20, 2012, 09:38:14 »

Абе най добрия сервиз за мерцедеси си остава Балкан Стар Пловдив - даже успях да се разбера с тях да ми направят калибровка на въздушното окачване с romes - нещо непостижимо за БС София  ;

Може ли колеги , някой да ми разясни какво представлява тази калибровка?В какъв случай е необходимо да се направи?
Активен
Потребител
Липсва Липсва

Mercedes W220 S500L

« Отговор #68 : Април 20, 2012, 11:43:55 »

Абе най добрия сервиз за мерцедеси си остава Балкан Стар Пловдив - даже успях да се разбера с тях да ми направят калибровка на въздушното окачване с romes - нещо непостижимо за БС София  ;

Може ли колеги , някой да ми разясни какво представлява тази калибровка?В какъв случай е необходимо да се направи?

Така си е, в София са мизерници, в Пловдив са много по разбрани. И на мен там са ми правили тая калибровка. Не знам точно какво представлява но е по някакъв начин по различна от тази която се прави само със stardiagnosis.
Активен
niknd
Потребител
Липсва Липсва

Местожителство: Стара Загора
Публикации: 634
S400cdi

« Отговор #69 : Април 20, 2012, 18:17:34 »

тя пак се прави със стар диагноза но ромеса ти казва
какво да въвеждаш в стардиагнозата зада не гадаеш
и да не налучкваш
Активен