За да не пускам нова тема, намерих един интересен линк, за колегите с моят проблем със скърцането на задницата. Процедурата нее никак сложна, при мен се получи за 1 сутрин работа. И вече няма скръц,няма мъц

.
http://www.mybenz.org/zoopp/html/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=7484&forum=21Избиването на втулката при мен стана лесно, тъй като беше до такава степен разбита,че си излезе на парчета. Аз използвах Шпилка 10', камък 32, 2 гайки и 4 шайби като 2 от шайбите ги намерих из гаража, и гледах да са колкото втулката. При избиването самата метална обвивка на втулката остана в отвора и буквално се беше заварила от ръжда и смрад. С 1 лист от ножовка я сцепих до самото рамо,като се внимава да не се нарани гнездото(аз го нараних,щото съм ламер

) но не е фатално ако е малко. след като я пилнете с листа от ножовката с 1 отверка и чук леко леко я кривите за да може да "отлепи". За Набиването-със скоба за шарнири или каквото имате под ръка(но най-добре със скоба) като трябва да внимавате, втулката си влиза лесно но с напасването е малко пипкаво, не трябва да се бърза а трябва лекичко, тя като пасне и влиза без усилие, със малко грес единствено по металния корпус и по гнездото, аз лично внимавах да не намажа и гумените маншончета на втулката, че греста ще им разкаже играта, след това забърсах хубаво след набиването, сглобих и съм пушка

.
Втулките са 30лв бр. за MOOG и 25лв бр. за FEBI. И са стандартни за 124,202,210. И съм чул да ги наричат по няколко начина: Маслени,Шарнирни,Селенови.
Имам и лични снимки(малко кофти качество) но в момента са на друг компютър и ще ги кача по натам. Като цяло процедурата не е сложна, трябва малко импровизация

Надявам се да съм бил полезен. :

: