|
geraka
|
 |
« Отговор #140 : Февруари 08, 2012, 21:38:09 » |
|
Въпреки че съм нов тук искам и аз да похваля Ванката. Свърши страхотна работа и по двете коли, които му закрах, въпреки че и двете имаха следи от не добро боядисване  Лично аз съм много доволен от резултатите. 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
TODOR 124
Потребител

Липсва
Местожителство: СОФИЯ
Публикации: 653
МЕРЦЕДЕС БЕНЦ 230 СЕ АВТОМАТ .....не е калашников
|
 |
« Отговор #142 : Февруари 12, 2012, 22:24:49 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
Трите най-опасни пристрастявания са към хероина, въглехидратите и месечната заплата. В допълнение - повечето модерни технологии са разсрочено наказание.
|
|
|
|
|
Deodriver
Потребител

Липсва
Местожителство: Смолян
Публикации: 558
Mercedes C220d 96г. Mercedes 308D 90г и 1317
|
 |
« Отговор #144 : Февруари 28, 2012, 20:13:54 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
Mercedes LifeStyle
|
|
|
TODOR 124
Потребител

Липсва
|
 |
« Отговор #145 : Февруари 28, 2012, 21:15:24 » |
|
|
|
|
|
|
Активен
|
Трите най-опасни пристрастявания са към хероина, въглехидратите и месечната заплата. В допълнение - повечето модерни технологии са разсрочено наказание.
|
|
|
|
geraka
|
 |
« Отговор #146 : Февруари 29, 2012, 08:12:31 » |
|
Бившата ми кола. Наистина стана много добре 
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
exteriorcardetailing
|
 |
« Отговор #147 : Март 15, 2012, 17:29:53 » |
|
Няколко снимки за пример на помътняване на лака, криещо цвета на колата, това се дължи на много фактори, но идеята е да покажа, че е поправимо.Особено се откроява на тъмен цвят и след зимата, когато почнете да миете колата си по-често и видите пораженията от всичките дивотии дето хвърляха по пътищата, а и ако прекалявате с безконтактните автомивки на недобросъвестни собственици дето препарата им не съдържа нищо повече от сода каустик в разреден вариант, веднага матира тъмния цвят.Имал съм приказка с един клиент с едно Порше Панамера дето му го матирали на една автомивка, та се наложило миячите задружно със собственика на автомивката да го полират и го поправили. Ама и с гъбите не си е работа не знам къде да мия вече, уж съм в час, ама пак се оказах сигурно десета кола на разтвора с шампоан в кофата , а уж бяха мой хора и цялата е на холограми след миенето, та ще я вкарвам в ремонтното, че не мога да я гледам така. Това са снимки от едно Рено.Който е измислил тоя ръбест дизайн на тази кола с тея ръбове на 90 градуса, ако знае колко псувни е отнесъл, ама се оправих за два дена, а и доста пластмасовичка е, чак да не повярва човек, даже пръчката за предния капак, дето го подпира е от твърда пластмаса, а ламарината е вестник, ужас., но пък иначе собственика е маниак, пастиране, нови гуми и джанти, разни екстри, парктроници, камери, яко тунинг.Не можах да я снимам, след работа, защото забравих  , ама клиента ще прати снимки и ще пусна след всички процедури, тука снимката след е на втора стъпка полиране, а има още две(ултраполиране и вакса).
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TODOR 124
Потребител

Липсва
|
 |
« Отговор #153 : Април 11, 2012, 15:37:46 » |
|
ВАНКА - КОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК СИ КУПУВА ТАКАВА КОЛА С ТАКЪВ ДВИГАТЕЛ.................АКЪЛА МИ НЕ ГО ПОБИРА  ТРЕБЕ ДА Е БУЛКА.....ПОЗНАХ ЛИ?
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
exteriorcardetailing
|
 |
« Отговор #154 : Април 11, 2012, 16:24:11 » |
|
Позна приятелю!Тази я кара съпругата на клиента, а той си има Ауди Q5, което също ще пооправям натам! Колицата е много прилична, има си всичко, а салона тъкмо го приключиха в предишния ден, преди моята намеса, чисто нов кожен салон от VILNER, много добре беше направен признал съм ги http://www.vilner.eu/
|
|
|
|
|
Активен
|
|
|
|
|
|