Драги потребители,
С радост искам да ви съобщя, че преместването на сайта и форума на новия домейн адрес
www.mercedes-bulgaria.com приключи успешно.
Това беше и изненадата, която ви бях подготвил. Имам няколко дребни, но време изискващи задачи за преработка на вътрешните линкове в сайта, но по-голямата и по-трудна част завърши успешно. Отново искам да благодаря на Adin (
www.e-bookbg.com) за нейната подкрепа и помощ, доказвайки че Джумла обществото е сплотена.

Ще ви бъда благодарен, ако откриете някой "счупен" линк да ми пишете.
Какво и защо нов адрес? Името е уникално и се надявам да допринесе за развитието на сайта и форума, както и да бъде място за срещи на любителите и почитателите на Мерцедес в България. Това е, и ще продължи да бъде неофициален сайт и форум. Не желая потребителите както на сайта, така и на форума да бъдат задължени по някакъв начин.
Сайтът, форумът, новият домейн са създадени с голямо желание и се надявам обстановката и отношенията на потребителите един към друг да бъдат приятелски и подобаващи на хора с Мерцедеси.
Приятели, заповядайте и се чувствайте като у дома си. Форумът е ваш - направете го да ви е удобно и уютно !