Драги потребители, съфорумници и приятели!
Измина една много динамична година. Точно преди година беше положен зародиша на този сайт и форум. Целта беше една - голям портал за Мерцедес, в който почитателите, собствениците на Мерцедеси или просто любопитните да научат нещо за нашата любима марка. Предисловието мисля е известно на всички или поне на по-голямата част от потребителите.
В началото бях обзет от негативни емоции, които пък ме настървяваха да работя почти денонощно за развитието на сайта. В същият момент бях изтощен от негативизма.
Сайтът се разви - няма такъв в България!!! Форумът и той се посещава добре и благодарение на всички специалисти и потребители споделили техния опит, снимки и обяснения набира скорост. Това създава както радост, така и отговорност.
На един лист съм написал някои планове за бъдещото развитие. Това е непосилна задача за един човек, но се надявам да има желаещи за екип. Отделно вече е започнала подготовката за следващото състезание, програмист работи усилено за една онлайн игра (ще бъдем отново първи, а ще видим как ще се заплати труда му), в процес на създаване са още няколко поддомейна, като това ще помогне за по-бързото намиране на информация и по-стройна структура на портала (защото се превръщаме точно в това).
Като обикновен потребител на форума искам да ви помоля за едно нещо:
Бъдете толерантни един към друг! Не забравяйте за какво сте тук! Бъдете човешки същества и ако не можете да се обичате, то поне уважавайте личностното пространство и мнение на другия. Нека не разрушаваме постигнатото с толкова много труд - примери има много, затова ще се въздържа да ги споменавам.Защо пиша това? Просто за хиляден път слушам една невероятна песен на John Lennon - "Imagine". С която ви и поздравявам: