|
julianoj
|
 |
« : Септември 06, 2011, 11:03:18 » |
|
Здравейте,колеги ! Нов съм във форума,затова се извинявам предваритело за може би, лаишкия подход. Та да минем към проблема,който имам.Ще се постарая да бъда максимално точен в разяснението на проблема.Модела е 124 200ТЕ 1991г.122к.мотора е старият,пълна механична инжекция.Закупил съм колата през 2005г.и като цяло съм изключително доволен от всичко,с изключение на климатика,на който съм сменил почти всичко в коша и няма оправяне!Забравих да спомена,че е механичен климатроник двузонов. Сменил съм : -чисто нов изпарител (радиатор)в коша -чисто ново ТРВ,иглички,гумички и след всяка смяна на нещо се пълни по кантар 1.2кг.Р-12фреон и се вакумира от машина,която уш следи и показва за пропуск в системата на две от пълненията е слагано масло с оцветител за да се види от къде е пропуска,но уви,без резултат.Остава проблемът да е в купето,но ми спрягат едни цифри,че ми се завива свят.Откачало се цялото арматурно табло,а след това никой не дава горанция,че няма да скърца по нашите "хубави"пътища.Аман от пълначи,дайте някой свестен майстор,че се изморих да ги обикалям и да плащам грешни пари.Аз съм от Пловдив и ще ви бъда благодарен за инфо.
|