|
exteriorcardetailing
|
 |
« Отговор #6 : Ноември 13, 2011, 23:26:10 » |
|
Сигурност за защита от крадци няма!Само ще стискаме палци да не се случва на никого, а при случка да е добър застрахователя и да плаща добре.Аз понеже съм сменил три компании в последните 10 години, по различни причини и съм имал вземане даване с тях, та съм запознат с много от техните идиотщини, примерно при установени толкова щети върху предпоследната ми кола, което само на първи оглед беше тоталка, на втория ме карат да я разфасовам и обръщам , аз лично със собствени средства, за да били видели дали е усукана, при положение, че като погледнеш отстрани, е мръднала с 50 см.Викам им ето ви колата режете,обръщайте, снимайте, тя вече е тотална щета, така, че не виждам това за какво е, и ги смених на следващата кола, сега съм три години в Армеец.Иначе ударената я платиха от Булстрад на 80 %, което ме устройваше.Винаги си застраховайте колите на максималната сума дето ви се дава за да сте спокойни после, по добре повече пари да дадете за застраховка отколкото после по майстори. Ставаше въпрос за кражбите след като отпаднаха стикерите на стъклата, не мисля , че това е спирало крадците досега, някакви си лепенки, преди 15 години , да ама вече не като мутренските години, дето във всеки град си имаше офис, на еди коя си компания, дето си познаваше контингента от крадци, и като нещо стане знаят кой да търсят,а и имаше екипи от хора дето да пратят, ако се сещате за какво става въпрос, та хем си върне колата, хем полежи некои месец в болницата, та да са спокойни, че няма да има кражби, а сега .... Изкараха на комшията джип Ланд Роувер 2008 г. модел от заключен гараж, с пусната аларма, на заден ход по байр дето аз на преден трудно излизам, понеже е тясно.Никой не му иска откуп, а след време го откриха , като новият собственик го закарал на сервиз, а там един от майсторите си познал стар ремонт дето е правил, въпреки,че бил с пренабити номера. Онзи ден откраднаха на един приятел коженото аке и чанта с доста пари от багажника на Мерцедес Ц класа, като са си го отворили взели са нещата и пак са си затворили и си пуснали алармата, приятеля нямаше кръв от яд, вика ще ходи да му препрограмират ключа, глупости, застава някой в обхвата на алармата с некое модерно устройство, записва ти честототите на алармата като си заключиш и после си има ключ от твоята кола когато си пожелае, аларми с прескачащ код също ги отварят, не знам как и с какво работят, ама това са хора с гръб и доста средства, защото тези техни техники не се продават в E-BAY.
|