Като част от отпразнуването на 75 години от създаването на "Сребърните стрели", автомобилът победител във Формула 1 сезон 2008 ще бъде изложен в музея на Мерцедес в Щутгарт. Mercedes MP4-23 беше преместен с кран до мястото му в отдела за Формула 1 в присъствието на Люис Хамилтън и Спортния директор на Mercedes-Benz Motorsport Norbert Haug. Посетителите на музея ще могат да намерят автомобил в отдел Legend room M7 - Races and Records.
Изпълнителният директор на Mercedes-Benz Museum GmbH, Michael Bock, отбелязва:" С представянето на MP4-23 в музея, можем да покажем последната генерация на "Сребърните звезди" заедно с предшествениците му. Тук посетителите могат да видят легендарните състезателни автомобили от 1934 година до ново време." Люис Хамилтън отбелязва, че е много горд да присъства на пристигането на Vodafone McLaren Mercedes MP4-23 в музея на Мерцедес. "Новото ми посещение в тази невероятна сграда ме изпълва със спомени, защото именно тук през януари 2008 този автомобил, MP4-23, беше представен. По този начин автомобилът, с който спечелих шампионската титла се завръща в къщи, където не само ще бъде редом с предишния McLaren-Mercedes победител - автомобила на Mika Hakkinen MP4-14 от 1999 година, но и ще прави компания на най-добрите състезателни автомобили в историята на Мерцедес Бенц."

В Legend room M7 са представени всички категории - от ранните коли на "Сребърните стрели" до последните такива. Аранжирани са тематично и по оригинален начин, съприсъздавайки обстановката - общо 40 на брой. Повече за Музея на Мерцедес и видео от Музея на Мерцедес. Публичният транспорт до музея е добре организиран, а за посетителите, които пристигат с автомобил има 2 големи паркинга. Адресът на музея е Mercedesstraße 100, 70372 Stuttgart, горещ клиентски тлефонен номер е  07 11 / 17 - 30 000 с код 0049 за Германия.