Обичаме хората с чувство за хумор. Вярваме, че всички ние ще направим един забавен, полезен и професионален сайт за Мерцедес - като споделяме опита си.

Нашите условия!
Всеки е добре дошъл! С радост приемаме нови автори и писания, всъщност това е главната идея и без вас тя не би могла да се осъществи - да има колкото се може повече материали, от различни автори и гледни точки, които да са от полза на всички нас - обикновените хора, които обичат Мерцедес-Бенц.

В случай, че ни предоставите статия за публикуване, значи се съгласявате с общите ни условия, които са:

1. Нямаме възможност да плащаме за публикация и снимки.
2. Вие трябва да сте автор или да притежавате авторските права на статията (или превода) и снимките. Приемаме и статии и снимки, които са публикувани другаде, стига авторските права да са ваши. Вие запазвате правото си също да публикувате статиите си на друго място.
3. Ние запазваме правото си да не публикуваме вашата статия и снимки, в случай че не отговарят на нашите изисквания за съдържание.

Изискванията относно текста най-общо казано са:
1. Да са свързани с марката Мерцедес Бенц.
2. Нямаме конкретни изисквания относно размера на текста. Но е желателно да не е повече от 5000 думи.
3. Размер на снимките - желателно е да са в размер 800 x 600 пиксела.
4. Брой снимки – по принцип и тук нямаме конкретно правило, общо взето преценяме на място, според статията и снимките, обикновено слагаме по няколко, но вие изпратете и повече, ние ще изберем от тях.

Къде да изпращате материалите и снимките?
Публикуването става, след като ни изпратите статията и снимките на нашия е-мейл. Ние ги разглеждаме и се свързваме с вас. Пишете ни като използвате формата за контакт или на mail {at} mercedes-bulgaria {dot} com Права за ползване на материалите от Мерцедес Бенц.